Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Περιφερειακή σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης

Αναδημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου σχετικά με την Περιφερειακή σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ από τον προεδρεύων στη σύσκεψη και περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Πατσαρίνο. Στη συνέχεια υπάρχει ένα βίντεο από το arcadiaportal με δηλώσεις των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, των Θ. Πετράκου, Δ. Κοδέλα, Κ. Ζαχαριά:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Έγινε στις 17/2/2013 στο Εργατικό Κέντρο της Τρίπολης η περιφερειακή σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τα ζητήματα της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Σε αυτή αναλύθηκαν οι στόχοι των Περιφερειακών συσκέψεων την περίοδο των μνημονίων, παρουσιάστηκαν οι επεξεργασίες του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τα προβλήματα των Δήμων και των Περιφερειών και έγινε ένας πρώτος προγραμματισμός δράσεων από τα στελέχη του τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης συντρόφους Κώστα Πουλάκη, Σπύρο Τζόκα και Παν/τη Σκούτα. 
Ακολούθησε πλούσιος διάλογος για τα παραπάνω από τους φίλους και συντρόφους που παραβρέθηκαν στη σύσκεψη και εξελέγη συντονιστική επιτροπή για την παρακολούθηση και συντονισμό της δράσης των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από τους: Αντωνόπουλο Γεώργιο, Γκότση Κων/νο, Τσακλάνο Βαγγέλη από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, Ζώνη Πέτρο, Θεοχάρη Γεώργιο, Παπαζαχαρία Τάσο από την Π.Ε. Αρκαδίας, Βασιλακόπουλο Θοδωρή, Δήμα Σπύρο, Θελερίτη Μαρία, Μενούνο Περικλή, Χουσελά Βαγγέλη από την Π.Ε. Κορινθίας, Μπουλούμπαση Άβα, Πισκοπάνη Χάρη από την Π.Ε. Λακωνίας και Γκόνη Γεώργιο, Πατσαρίνο Νίκο και Χιουτέα Γεώργιο από την Π.Ε. Μεσσηνίας. Ακόμα εξελέγη επιτροπή για τη διαμόρφωση του αναπτυξιακού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την Περιφέρειά μας.
19/2/2013
Ο προεδρεύων στη σύσκεψη
ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΡΙΝΟΣ
Περιφερειακός Σύμβουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.