Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Δ. Κοδέλας: Καλή χρονιά, χωρίς ΤΑΙΠΕΔ, με τον λαό μας κυρίαρχο στον τόπο του!

31/12/2014

Δ. Κοδέλας: Καλή χρονιά, χωρίς ΤΑΙΠΕΔ, με τον λαό μας κυρίαρχο στον τόπο του!

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε στις 30/12 ο Υπουργός ΠΕΚΑ θα υπογραφεί, στο μέλλον(!), Μνημόνιο Συνεργασίας ανάμεσα στο ΤΑΙΠΕΔ και στο Δήμο Ναυπλιέων σχετικά με τα ακίνητα που και με δική του υπογραφή μεταβιβάστηκαν στο παραθεσμικό και αποικιακό Ταμείο των Δανειστών που στόχο έχει την εκποίηση του δημόσιου πλούτου για την «αποπληρωμή» του Δημόσιου Χρέους.

Για κακή τύχη της κυβέρνησης και για καλή τύχη του τόπου, ο πολιτικός χρόνος όσων έβγαλαν την πατρίδα μας σε πλειστηριασμό έληξε. Ο Δήμος θα πάψει να αντιμετωπίζεται ως επαίτης του σκανδαλώδους Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων στο οποίο έχουν μεταβιβαστεί πολύτιμες εκτάσεις της Αργολίδας και ειδικότερα του Δήμου Ναυπλιέων.

Τα ακίνητα αυτά που αφορούν οικόπεδα, σημαντικές παραλίες και κτίρια δεν θα εκποιηθούν, δεν θα πωληθούν. Θα επανέλθουν στην κυριότητα του Δημοσίου για να προστατευθούν, για να καλυφθούν στεγαστικές ανάγκες υπηρεσιών και δομών που σήμερα δίνουν τεράστια ποσά που υπερβαίνουν το 1.650.000 ευρώ κατ' έτος σε μισθώματα, για να αναβαθμιστούν και να αναδειχθούν ώστε να βοηθήσουν στην κάλυψη κοινωνικών αναγκών και να συμβάλλουν σε ένα άλλο αναπτυξιακό και τουριστικό μοντέλο που θα αξιοποιεί και δεν θα υπονομεύει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.

Αυτό ζητά με τους αγώνες της η κοινωνία, αυτό διεκδικεί με αποφάσεις του και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων.


Καλή χρονιά σε όλους σε μια Ελλάδα χωρίς αποικιακά ταμεία, με τον λαό μας κυρίαρχο στον τόπο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.