Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Δ. Κοδέλας: Έγινε το... απευκταίο, ο λόγος τώρα στους πολίτες!

Δ. Κοδέλας: Έγινε το... απευκταίο, ο λόγος τώρα στους πολίτες!

Για την κυβέρνηση, το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, έγινε το... απευκταίο· δίνεται ο λόγος σε αυτόν που συστηματικά εξαπατούν, περιφρονούν, φοβούνται και φοβερίζουν, στον ελληνικό λαό!
Όμως, όσο περισσότερο επιχειρούν να φοβίσουν τη δοκιμαζόμενη από τις πολιτικές τους κοινωνία τόσο αποκαλύπτεται πόσο απεχθάνονται τη δημοκρατική επιλογή και τη λαϊκή κυριαρχία, πόσο επικίνδυνοι γίνονται όταν κινδυνεύουν τα προκλητικά προνόμιά τους, πόσο αμετανόητα μνημονιακοί είναι.
Χρειάστηκε, μάλιστα, να φτάσουμε στην 29η Δεκέμβρη 2014 για να θυμηθούν το Σύνταγμα της Ελλάδας, αυτό που οι ίδιοι εξευτέλισαν στη θητεία τους, για να το ερμηνεύσουν και πάλι κατά το δοκούν!
Οι επόμενες μέρες, εκτός από τις γνωστές προεκλογικές αντιπαραθέσεις, είναι κυρίως ημέρες ολόπλευρης προετοιμασίας της κοινωνίας να δώσει έναν αγώνα απαλλαγής από ό,τι κρατά αυτόν τον τόπο καθηλωμένο και όμηρο των πιο ακραίων μνημονιακών πειραματισμών και των κάθε λογής συμφερόντων.
Έναν αγώνα υπεράσπισης της υπόστασης και της κυριαρχίας της χώρας, πραγματικής δημοκρατίας, δικαιοσύνης και αξιοπρέπειας.
Ο λαός μας μπορεί από πειραματόζωο να γίνει πρωταγωνιστής, μπορεί να φέρει την ελπίδα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε! Τίποτα δεν θα μας χαριστεί, όλα θα τα κατακτήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.