Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

"Μια κάστα σε Ελλάδα και Ευρώπη θέλει να συνεχίσει να πλουτίζει από την φτώχεια μας"

16/12/2014
Σχόλιο του Δ. Κοδέλα για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις

Δ. Κοδέλας: Μια κάστα σε Ελλάδα και Ευρώπη θέλει να συνεχίσει να πλουτίζει από την φτώχεια μας

Ο Δημήτρης Κοδέλας μιλώντας την Κυριακή 14/12 στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο κλίμα εκφοβισμού και τρομοκράτησης των τελευταίων ημερών:

“Η διασπορά φόβου από τα κυρίαρχα ΜΜΕ της διαπλοκής επιστρέφεται σε αυτούς που χόρτασαν τόσα χρόνια χαριστικές ρυθμίσεις.
Οι παρεμβάσεις από εξωχώριους παράγοντες με τη μορφή απειλών ή προτροπών για συμμόρφωση προς τας υποδείξεις συνιστούν επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας, προσβάλλουν το λαό μας, καταλύουν κάθε έννοια σεβασμού προς την Δημοκρατία και τη Λαϊκή Κυριαρχία.
Αντιμετωπίζουν τη χώρα ως αποικία χρέους, ως χώρα περιορισμένης κυριαρχίας και η αγωνία τους είναι ακριβώς να παραμείνει ως τέτοια.
Δείχνουν, έτσι, από τη μια την ανησυχία τους μήπως και γεννηθεί σε αυτή τη γωνιά της Ευρώπης η ελπίδα και από την άλλη μια αγωνιώδη προσπάθεια να κάμψουν το φρόνημα του ελληνικού λαού να νοθεύσουν τις επιλογές του.
Είναι η προσπάθεια μιας πολιτικής και οικονομικής κάστας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη που επιχειρεί με κάθε τρόπο να διατηρήσει τα προνόμιά της, που πλουτίζει από την φτώχεια μας, που κερδίζει από την λεηλασία της χώρας.
Αν το μόνο τους επιχείρημα είναι ο φόβος, το δικό μας επιχείρημα είναι η θέληση για την σωτηρία της κοινωνίας και τη διέξοδο της χώρας.

Όποιος δε σέβεται έναν λαό που μετατράπηκε σε πειραματόζωο αντικοινωνικών πολιτικών θα τον βρει απέναντι του πιο αποφασισμένο να διεκδικήσει Αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνη, Δημοκρατία!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.