Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Συμμετοχή σε εκδήλωση στην Βαϊμάρη

Το Σάββατο 18/01 ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κοδέλας συμμετείχε σε εκδήλωση στη Βαϊμάρη της Γερμανίας ως καλεσμένος του ιδρύματος “Ρόζα Λούξεμπουργκ” με θέμα την ελληνική κρίση και τις απαντήσεις της Αριστεράς. Επίσης, στα πλαίσια της επίσκεψης στη Γερμανία συμμετείχε σε σύσκεψη του κόμματος της Αριστεράς Die Linke Θουριγγίας.
Και στις δύο εκδηλώσεις το ενδιαφέρον για την Ελλάδα ήταν μεγάλο ενώ ο βουλευτής από την πλευρά του στάθηκε στην ανθρωπιστική κρίση που εξελίσσεται στη χώρα, στην καταπάτηση του ίδιου του Συντάγματος και την περιστολή της Δημοκρατίας καθώς και στην ανάγκη να τερματιστεί οριστικά η εποχή των μνημονίων. Τόνισε, επίσης, την ανάγκη αλληλεγγύης των υπόλοιπων λαών της Ευρώπης στον αγώνα του ελληνικού λαού καθώς αυτός ο αγώνας είναι παράλληλα και αγώνας για να τερματιστούν οι πολιτικές της λιτότητας, της φτώχειας, της ανεργίας και της επιτροπείας σε όλη την Ευρώπη.
Σε αυτές τις συνθήκες, η Αριστερά ενωμένη με τα μαζικά κινήματα και τις αγωνίες των ανθρώπων έχει όχι απλά την ευκαιρία αλλά την υποχρέωση να προβάλει μια άλλη διέξοδο για μια ριζικά διαφορετική Ευρώπη.

Παράρτημα με φωτογραφίες






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.