Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Δ. Κοδέλας: Η ανεξαρτησία δεν είναι ξεροκόμματο που πετά ο αφέντης στους δούλους

25/03/2014

Δήλωση του βουλευτή Αργολίδας Δημήτρη Κοδέλα για την 25η Μαρτίου

Η σημερινή μέρα είναι μέρα μνήμης και τιμής των αγώνων του λαού μας για ανεξαρτησία και ελευθερία.
Ειδικά, λοιπόν, ετούτη την ημέρα αποτελεί ντροπή, προσβολή και παραχάραξη να θέλουν κάποιοι να μας πείσουν ότι η ανεξαρτησία κατακτιέται με το “ναι σε όλα” και την πλήρη υποταγή στις νέες Ιερές Συμμαχίες. Αυτή η συμπεριφορά εκφράζει το σύγχρονο μνημονιακό ραγιαδισμό και είναι σε πλήρη αντίθεση με το νόημα της 25ης Μαρτίου.
Η ανεξαρτησία δεν κοστολογείται στα 500 ευρώ, δεν είναι ξεροκόμματο που πετά ο αφέντης στους δούλους, αλλά προϋποθέτει αγώνα για Αξιοπρέπεια για όλους, για πραγματική Δημοκρατία, για Λαϊκή Κυριαρχία και Προοπτική.

Ακόμα μια φορά επέλεξα να μη βρίσκομαι στις εξέδρες καθώς θεωρώ ότι πρέπει να βάλουμε ένα τέλος στον εκμαυλισμό και την υποταγή της νεολαίας.
Η νεολαία πρέπει να στρέφει το κεφάλι στους λαϊκούς αγώνες και σε ό,τι τους συμβολίζει, να εμπνέεται από οράματα, να πασχίζει για τη δικαίωσή τους και όχι στους κάθε φορά “επισήμους”, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και άνθρωποι των οποίων οι πράξεις καμία σχέση δεν έχουν με αυτά που συμβολίζουν οι επαναστάσεις του ελληνικού λαού, αλλά αντίθετα υπονομεύουν το μέλλον του τόπου και των νέων ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.