Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Για την καθημερινή φύλαξη της οικίας του Κ. Γλύξμπουργκ

Αναφορά με την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας για το ζήτημα της καθημερινής φύλαξης της κατοικίας του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ κατέθεσαν οι Δημήτρης Κοδέλας, βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, και Δημήτρης Τσουκαλάς, βουλευτής Επικρατείας, υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για θέματα Δημόσιας Τάξης.
Όπως επισημαίνουν οι δύο βουλευτές: 
Είναι αδιανότητο τη στιγμή που υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην αστυνόμευση του Νομού και κλείνουν αστυνομικά τμήματα (Νέας Κίου και Αρχαίας Επιδαύρου) να αποσπώνται δυνάμεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας για να φυλάσσουν την οικία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ.

Ακολουθεί η Αναφορά:

02/07/2013
 ΑΝΑΦΟΡΑ 


Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κοδέλας Δημήτριος και Τσουκαλάς Δημήτριος κατέθεσαν ως αναφορά την με αριθμό πρωτοκόλλου 801/2/21 (31/5/2013) ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας. Στην ανακοίνωση αυτή αναφέρονται από την Ένωση Αστυνομικών οι λόγοι για την αδυναμία φύλαξης της οικίας του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ στην Ερμιονίδα και επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη φύλαξη επιτείνει το πρόβλημα αστυνόμευσης στον υπόλοιπο Νομό και προκαλεί σοβαρή δυσλειτουργία στις υπόλοιπες υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας. Παρά την έγκαιρη ενημέρωση του Υπουργείου εδώ και ένα μήνα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας για το συγκεκριμένο πρόβλημα, η Α. Δ. Αργολίδας καλείται καθημερινά να δεσμεύει τουλάχιστον 4 αστυνομικούς για να καλύψει την 24ωρη βάρδια. Είναι αδιανότητο τη στιγμή που υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην αστυνόμευση του Νομού και κλείνουν αστυνομικά τμήματα (Νέας Κίου και Αρχαίας Επιδαύρου) να αποσπώνται δυνάμεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας για να φυλάσσουν την οικία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ.
Το Υπουργείο οφείλει άμεσα να βρει λύση στο παραπάνω σημαντικό πρόβλημα.


Επισυνάπτεται η ανακοίνωση.
Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Οι καταθέτοντες Bουλευτές
Δημήτριος Κοδέλας
Δημήτριος Τσουκαλάς














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.