Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ανάγκη δασκάλου στο τμήμα ένταξης του Δημοτικού Σχολείου Αρχαίας Επιδαύρου

Αναφορά που κατέθεσε ο βουλευτής Αργολίδας, Δημήτρης Κοδέλας, στον υπουργό Παιδείας, προωθώντας Επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αρχαίας Επιδαύρου για την ανάγκη αποστολής δασκάλου Ειδικής Αγωγής στο τμήμα ένταξης του Δημοτικού Σχολείου Αρχ. Επιδαύρου:

30/11/2012
ΑΝΑΦΟΡΑ 

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ
30/11/2012

Για τον κ. Υπουργό
Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού

Θέμα: «Επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Αρχαίας Επιδαύρου για την ανάγκη αποστολής δασκάλου Ειδικής Αγωγής στο τμήμα ένταξης του Δημοτικού Σχολείου Αρχ. Επιδαύρου»


Ο Βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Κοδέλας Δημήτριος καταθέτει ως αναφορά την επιστολή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Αρχαίας Επιδαύρου με ημερομηνία 21 Νοεμβρίου 2012 προς το Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας με θέμα την άμεση ανάγκη αποστολής Δασκάλου Ειδικής Αγωγής στο τμήμα ένταξης του 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Αρχαίας Επιδαύρου. Όπως αναφέρει
η επιστολή ο εκπαιδευτικός που κατέχει την οργανική θέση του τμήματος ένταξης έχει αποσπασθεί και το κενό αυτού δεν έχει αναπληρωθεί με αποτέλεσμα οι μαθητές με διαπιστωμένες (από το ΚΕΔΔΥ Αργολίδας) μαθησιακές δυσκολίες να μην έχουν δάσκαλο ειδικής αγωγής. Με βάση τα ανωτέρω κρίνεται επιτακτική η ανάγκη το Υπουργείο να μεριμνήσει όπως πληρωθεί το κενό άμεσα διότι κάθε καθυστέρηση αποτελεί παραβίαση του Συντάγματος που αναφέρει στο άρθρο 16 παρ. 4 πωςόλοι οι Έλληνες έχουν δικαίωμα δωρεάν παιδείας, σε όλες τις βαθμίδες της, στα κρατικά εκπαιδευτήρια. Το Κράτος ενισχύει τους σπουδαστές που διακρίνονται, καθώς και αυτούς που έχουν ανάγκη από βοήθεια ή ειδική προστασία, ανάλογα με τις ικανότητες τους.

Επισυνάπτεται η Επιστολή.
Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά.


Ο καταθέτων Βουλευτής

Δημήτριος Κοδέλας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.