Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Δήλωση Δ. Κοδέλα για τις διώξεις διαδηλωτών ενάντια στο ΤΑΙΠΕΔ

Δήλωση Δ. Κοδέλα για τις διώξεις διαδηλωτών ενάντια στο ΤΑΙΠΕΔ

Είναι γνωστή η κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την 25η Ιουλίου στο Μεγάλο Δρόμο στο Ναύπλιο, έξω από το υπό εκποίηση κτίριο της Βασ. Κωνσταντίνου, ενάντια στο ΤΑΙΠΕΔ.
Με έκπληξη μαθαίνουμε ότι επιχειρείται να δοθεί μια επικίνδυνη συνέχεια με προκαταρκτική εξέταση ύστερα από μηνύσεις αστυνομικών σε έξι, κατ’ αρχήν, διαδηλωτές.
Είναι προφανές ότι δεν πρόκειται κανείς να ανεχτεί την ποινικοποίηση των κινητοποιήσεων ενάντια στο ΤΑΙΠΕΔ.
Είναι δεδομένο ότι στη συγκεκριμένη διαμαρτυρία συμμετείχαμε πολλοί περισσότεροι από τους έξι πολίτες που αυθαίρετα έχουν στοχοποιηθεί, ενώ ο αγώνας κατά της εκποίησης των ακινήτων από το ΤΑΙΠΕΔ υποστηρίζεται από σειρά φορέων, συμπεριλαμβανομένου και του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων.
Θα πρέπει άμεσα να παύσει κάθε διαδικασία ποινικής δίωξης, καθώς αποτελεί πρόκληση αντί να βρίσκονται ενώπιον της Δικαιοσύνης αυτοί που ξεπουλούν κομμάτι - κομμάτι την πατρίδα μας να οδηγούνται σε αυτήν εκείνοι που αντιστέκονται!

Τέλος, θα παρότρυνα τους αρμόδιους φορείς, αντί της δημιουργίας προβλημάτων εκεί που δεν υπάρχουν, να ασχοληθούν με τα πραγματικά και σοβαρά προβλήματα φθορών της Δημόσιας Περιουσίας, όπως των σταθμών του τρένου, αντλιοστασίων, δημόσιων υποδομών και να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι. Θα ήμασταν τότε όλοι πιο χρήσιμοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.