Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Δήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτώβρη

Δήλωση του Δημήτρη Κοδέλα για την επέτειο της 28ης Οκτώβρη




Το σύγχρονο νόημα της αντίστασης στην κατοχή και στον φασισμό και των αγώνων του λαού μας για Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Δημοκρατία, βρίσκεται στον σημερινό αγώνα για να ξεφύγει η χώρα μας από τη “μοίρα” της αποικίας χρέους, για να απαλλαγούμε από το χρεοκοπημένο πολιτικό συστημα, για να κατακτηθεί η Αξιοπρέπεια για όλους, η κοινωνική Δικαιοσύνη, η Δημοκρατία.

Παράλληλα, οι δύο πόλεμοι που συμβαίνουν γύρω μας (Ουκρανία, Συρία) καθώς και οι τελευταίες επιθετικές προκλήσεις απέναντι στην Κύπρο κάνουν ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη για άμεση ανόρθωση της χώρας, για κοινωνική ανασυγκρότηση, για μια νέα θέση σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο.


Μόνο ένας λαός με αξιοπρέπεια, όρθιος, με συλλογική αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις του μπορεί να διασφαλίσει την ανεξαρτησία και ακεραιότητα της χώρας και να αποτρέψει ή ακυρώσει τυχοδιωκτικούς σχεδιασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.