Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Δ. Κοδέλας για το ΤΑΙΠΕΔ και τα οικόπεδα στον Αγ. Αναστάσιο

24 Σεπτεμβρίου 2014
Ο βουλευτής Αργολίδας, Δημήτρης Κοδέλας, με αφορμή την παραχώρηση από το ΤΑΙΠΕΔ οικοπέδων δίπλα στον Αγ. Αναστάσιο (όπως ανακοινώθηκε και χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι “λεπτομέρειες”) στο Δήμο Ναυπλιέων και τις δηλώσεις του Γ. Μανιάτη σχολίασε τα εξής:
Είναι θλιβερή η εικόνα ενός Υπουργού που επί μήνες, και μόνο ύστερα από την κατακραυγή των πολιτών, προσπαθεί να πείσει το ΤΑΙΠΕΔ A.E. να παραχωρήσει στο Δήμο Ναυπλιέων κάποιο ακίνητο από αυτά που ο ίδιος του παρέδωσε.
Προσβάλει τη νοημοσύνη των πολιτών και τον εκθέτει η προσπάθεια εξωραϊσμού του σκανδαλώδους (πλούσια η σχετική βιβλιογραφία...) και εξωθεσμικού ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε που μοναδικό στόχο έχει την εκποίηση Δημόσιας περιουσίας για αποπληρωμή του Δημόσιου Χρέους.
Είναι προκλητική ακόμα και η μέθοδος των παραθεσμικών συναντήσεων και συμφωνιών με Εντεταλμένους του ΤΑΙΠΕΔ όπου με πλήρη αδιαφάνεια και πέρα από κάθε προβλεπόμενη διαδικασία μεθοδεύεται το μέλλον της περιοχής και των δημόσιων ακινήτων.


Για το καλό του τόπου μας ένας στόχος υπάρχει: Να ξηλωθεί το ΤΑΙΠΕΔ και να ανακτηθούν όλα τα Δημόσια Ακίνητα που του έχουν μεταβιβαστεί. Αυτό θα συνιστά επιτυχία της Δημοκρατίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας, της Διαφάνειας, του ορθολογικού αναπτυξιακού σχεδιασμού, της προάσπισης της Δημόσιας Περιουσίας και του δικαιώματος του λαού μας να σχεδιάζει για το μέλλον του χωρίς τοποτηρητές και με βάση τις πραγματικές ανάγκες και τις δυνατότητες που έχει η χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.