Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Για 28η Οκτώβρη: "Να πιστέψουμε ξανά στις δυνάμεις μας. Να σηκωθούμε όρθιοι!"


Δήλωση του Δημήτρη Κοδέλα για την 28η Οκτώβρη 2013



Να πιστέψουμε ξανά στις δυνάμεις μας. Να σηκωθούμε όρθιοι!”



Για ακόμη μια χρονιά η επέτειος της αντίστασης του λαού μας στην κατοχή και στον φασισμό, βρίσκει την χώρα παραδομένη στους δανειστές και τον λαό μας γονατισμένο από την ανεργία, τα χαράτσια, την φτώχεια, τον εξευτελισμό.



Το ερώτημα που τίθεται για ακόμη μια φορά είναι: Σε αυτό τον τόπο θα είναι κυρίαρχος ο λαός και προτεραιότητα θα αποτελούν οι ανάγκες του, ή οι εξωχώριες δυνάμεις με τους εγχώριους (μνημονιακούς ή μασκαρεμένους "αντιμνημονιακούς") συνεργάτες τους;



Μένει να πιστέψει ο λαός μας ξανά στις δυνάμεις του, για να σηκωθούμε όρθιοι και να αποτινάξουμε οτιδήποτε μας καταπιέζει, μας στερεί την ελευθερία και την αξιοπρέπεια, υποθηκεύει το μέλλον των ανθρώπων της χώρας μας, των νέων και των επόμενων γενιών.



Η 28η Οκτώβρη, ημέρα μνήμης και γιορτής, είναι επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε δείχνοντάς μας το δρόμο του ανυποχώρητου, μαζικού, παλλαϊκού αγώνα για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη. Για να απαλλαγούμε από την τρόικα, τα μνημόνια και το σάπιο πολιτικό σύστημα της υποταγής, της διαπλοκής και της εξαπάτησης. Για την πολιτιστική αναγέννηση, την κοινωνική ανασυγκρότηση και ανόρθωση της χώρας μας.



Είναι, τέλος, μια ημέρα που υπενθυμίζει ότι ο φασισμός και ο ναζισμός δεν θα φυτρώσουν σε αυτά τα χώματα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.