Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δ. Κοδέλας: Ο χρόνος ζωής αυτής της κυβέρνησης έχει λήξει - Η επιτυχία είναι των απλών και καθημερινών ανθρώπων



Δήλωση του Δ. Κοδέλα για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο χρόνος ζωής αυτής της κυβέρνησης έχει λήξει - Η επιτυχία είναι των απλών και καθημερινών ανθρώπων”

Η χθεσινή ημέρα είναι ορόσημο στην προσπάθεια του λαού μας, μέσα από μικρούς και μεγάλους καθημερινούς αγώνες και εκλογικές μάχες, για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή, για ζωή και αξιοπρέπεια στον τόπο μας.

Ο χρόνος ζωής αυτής της κυβέρνησης έχει λήξει. Στην ημερήσια διάταξη είναι η απαλλαγή μας από αυτή την κυβέρνηση και από ένα κατεστημένο που απομυζά τον τόπο.

Το μήνυμα αφορά και το ιερατείο των Βρυξελλών, του Βερολίνου και της τρόικα. Το πειραματόζωο αντιδρά και ανθίσταται. Αυτός ο λαός δεν θα αποδεχθεί “μοιραίος” και “άβουλος” το μέλλον που του επιφυλάσσουν. Η ελπίδα μπορεί να γεννηθεί σε αυτή τη γωνιά της Ευρώπης.

Στην Αργολίδα το μήνυμα είναι επίσης ηχηρό και αδιαμφισβήτητο καθώς τα ποσοστά και οι ψήφοι των κομμάτων της συγκυβέρνησης κατακρυμνίστηκαν (μείωση 35% των ψήφων και 29% των ποσοστών σε σχέση με τις βουλευτικές του 2012). Τα παραπάνω μαζί με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν το τέλος εποχής της κυριαρχίας των μνημονιακών κομμάτων και στην Αργολίδα και το άνοιγμα του δρόμου για μια μεγάλη αλλαγή που θα έχει στο επίκεντρο τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, την Ανασυγκρότηση του τόπου μας, την Αξιοπρέπεια όλων.

Ευχαριστούμε κάθε συμπολίτη που επέλεξε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Τα αποτελέσματα είναι εξάλλου μια δικιά τους επιτυχία. Των απλών, καθημερινών ανθρώπων που αναζητούν διέξοδο στη βαρβαρότητα της μνημονιακής Ελλάδας και αψηφούν την τρομοκρατία και τους εκβιασμούς ενός συστήματος που καταρρέει.
Η ευθύνη μας γίνεται μεγαλύτερη ώστε να ανταποκριθούμε στις μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες όλων όσων μας ψήφισαν αλλά και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη όσων δεν μας επέλεξαν.

Για μια νέα μεταπολίτευση μέσα από ένα λαϊκό, πλειοψηφικό πολιτικό ρεύμα ανόρθωσης και αναγέννησης του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.