Blogger Widgets

Δεν ήταν μονόδρομος η ταπείνωση και το 3ο μνημόνιο Δεν είμαστε ό,τι δηλώνουμε, αλλά ό,τι κάνουμε και ό,τι ψηφίζουμε (βίντεο) Δ. Κοδέλας: “Χρειαζόμαστε ένα κίνημα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας” Συνέντευξη στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 Ζητώ συγγνώμη από τον ελληνικό λαό>

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Συνάντηση με το Επιμελητήριο Αργολίδας

08 Ιουλίου 2015

Συνάντηση του Δημήτρη Κοδέλα με το Επιμελητήριο Αργολίδας

Συνάντηση του Δημήτρη Κοδέλα με τη Διοικητική Επιτροπή και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αργολίδας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιουλίου.

Η συνάντηση είχε ως στόχο την ενημέρωση για την κατάσταση της τοπικής οικονομίας και των επιχειρήσεων ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις και τους περιορισμούς στην τραπεζική ρευστότητα.

Κατά την ιδιαίτερα χρήσιμη συζήτηση παρουσιάστηκαν τα προβλήματα και οι αγωνίες από τα μέλη του Επιμελητηρίου και επισημάνθηκαν ζητήματα που θα μπορούσαν να επιλυθούν.


Ο Δημήτρης Κοδέλας ζήτησε τον συντονισμό όλων των φορέων ώστε να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί, να περιορίσουμε τις αρνητικές συνέπειες και να αξιοποιήσουμε τρόπους που υπάρχουν ώστε να υπερβούμε την τραπεζική ασφυξία. Δεσμεύτηκε, τέλος, να μεταφέρει στην κυβέρνηση τις προτάσεις που ακούστηκαν και θα μπορούσαν να επιλύσουν κάποια από τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.